ED. INFANTIL P1 i P2

DESPEDIDA ALESIA!

L'altre dia ens vam enterar que l'Alesia marxaria abans d'acabar el curs de la llar i vam pensar en fer una gran festa per així poder-nos acomiadar!
Vam jugar, ballar,cantar, vam fer fotos tots junts, vam inflar i jugar amb globus...
Ens ho vam passar com mai!

Alesia sabem que tornes al setembre per fer P3 a l'escola!

Ens tornem a veure!!! FINS AVIAT! https://goo.gl/photos/pHyFaStrAvm2kMQH7


FEM MÚSICA: BALLEM I RELAXACIÓ!

L'altre dia vam fer una classe de música molt divertida. Vam ballar lliurement amb qui vam voler i tot seguit vam fer relaxació per descansar una miqueta, ja que, vam suar molt! jeje!


https://goo.gl/photos/tR8hdLWg3JvHTSm19

TIPUS DE FAMÍLIES!

L'altre dia vam poder comprovar que hi ha molts tipus de famílies! I totes s'han de respectar, perquè la família de cada nen/a és molt especial i única!

Vam fer un joc molt divertit amb fotos per trobar la nostra família! Ho teníem tots molt clar! Sabem perfectament quantes persones visquem a casa!
https://goo.gl/photos/8CsermJtNmRfto5u6


FEM MATEMÀTIQUES!

Vam treballar els diferents números i conceptes. Vam experimentar amb anelles i vam posar el mateix nombre d'anelles que el nombre que ens tocava!

Va ser molt divertit i ho vam fer molt i molt bé!

SOM MOLT TRAMPATS!


https://goo.gl/photos/vs2S9xEPjMWDtgQU9

DIBUIXEM LA NOSTRA SILUETA!

L'altre dia vam dibuixar la nostra silueta! Vam quedar parats perquè som més grans i alts del que pensem!
Ens ho vam passar súper bé i vam estar molt i molt quiets!
Vam parlar de les diferents parts del nostre cos i vam poder pintar la nostra silueta amb rodets i pintura de difernts colors. Quan es van assecar les vam enganxar al rebedor de la llar i així els nostres pares les van poder veure!

Quina il·lusió ens va fer!
https://goo.gl/photos/LRAzgHh9ZBB61hdX6


MIREM COM CREIXEN LES LLAVORS DE CARBASSA QUE HEM PLANTAT!


https://goo.gl/photos/7NpYCwa4C6ynBtCD9


PORTES OBERTES JUNY

L'altre dia vam poder celebrar amb molta il·lusió la jornada de " PORTES OBERTES " de la llar.
Els nens i nenes van poder compartit moments de joc entre ells, amb els seus pares i la resta de pares dels altres infants!
Va ser un gran moment, ja que, vam poder conèixer part dels infants que començaran al setembre i ells van poder conèixer un nou espai, un lloc on passaran el seu dia a dia amb la resta de companys/es.

Moltes gràcies per haver vingut pares! https://goo.gl/photos/Rg8gRo7erwTpZezT6


EXPERIMENTACIÓ PÈSOLS

En Gerard ha vingut a la llar amb una caixa plena de pèsols que ens ha portat des de casa perquè poguem experimentar! 
Ens ha explicat com es fa per treure els pèsols i de quin color són i tot seguit hem pogut experimentar de manera lliure a la taula.
Ha sigut un matí ben divertit!

Gràcies Gerard!

SORTIDA AL CAMP DE FUTBOL ( P1-P2 I P3-P4 )

Vam aprofitar el bon temps per anar a fer una sortida al camp de futbol del poble i poder jugar amb pilotes, cèrcols i a joc lliure! 
Ens ho vam passar d'allò més bé!
Vam poder jugar tots junts, esmorzar allà mateix i compartir grans moments!


https://goo.gl/photos/MKheSr1NkekXWe3NA


FOTOS BON DIA

Avui hem renovat les nostres fotos del bon dia, ja que, molts de nosaltres sortíem molt petits i ara ja ens estem fent grans!
Ens hem divertit molt!


https://goo.gl/photos/pcKmnEUsZT2T1rX57 COPIA Google


PIUS DE COLORS!

Avui hem jugat a fer diferents composicions amb els pius de colors que tant ens agrada!
Ha sigut molt divertit!
 Hem vist els diferents colors i hem pogut treballar la psicomotricitat fina, ja que, és una activitat ideal per coordinar diferents moviments de grups musculars petits amb precisió, per exemple, entre les mans i els ulls i fer-nos sentir concentrats i atents mentre realitzem la tasca! 
Hem pogut treballar també la postura corporal a l'hora de seure a la cadira, les textures, les formes...
És una activitat molt completa i sobretot els nens i nenes que ja fem P2 ho hem de treballar força per tal d'enfortir els dits i guanyar agilitat per poder fer la pinça per tal que tignuem un bon domini d'aquesta quan anem a P3 i comencem a treballar la lecto-escriptura.

Així, que pares i mares, també vosaltres ens podeu ajudar des de casa i podeu col·laborar en aquest desenvolupament manual, realitzant tota mena de tasques que impliquin l'exercitació dels dits i l'adquisició de força d'aquests! Per exemple: pastar plastilina o fang, enganxar xinxetes de colors a la reixeta, posar la cadena dins del pot, enroscar i desenroscar peces, pintar amb ceres, amb retoladors, amb pinzells o esponges i pintura o bé estripar i enganxar papers, gomets...

A més a més, ens ho passarem súper bé i compartirem una gran estona junts!

https://goo.gl/photos/g4PBmeTy58fyx8fj6

HEM PLANTAT UNA JARDINERA A LA NOSTRA LLAR!

Els nens i nenes de Cicle Superior van venir a visitar-nos a la llar, ja que, tenien una activitat molt divertida per a tots nosaltres! 
El dia abans les senyoretes ens van posar a la paret del pati un palet molt maco que van pintar els nens i nenes grans amb molt color! 
I el dia següent, van venir amb terra de planter, galledes, pales i plantes per a poder plantar-les allà a la jardinera. 
Va ser molt divertit poder tocar la terra, ajudar als més grans i que ells ens ajudessin a nosaltres... el que més ens va agradar va ser quan les senyoretes ens van donar les nostres regadores i vam poder regar les plantes un cop les vam plantar!
Va ser molt divertit! i des d'aquí els hi volem donar les gràcies!

Gràcies nens i nenes i mestra de CICLE SUPERIOR !!!

Ara la llar té més color!https://goo.gl/photos/4rdEgVxFxwWEfK5i7


PLOMES DE RELAXACIÓ!

Ens agrada molt la tranquil·litat que sentim quan fem relaxació!
Respirem més profundament, més a poc a poc, veiem com s'infla i desinfla la panxa i a més a més sentim moltes pessigolletes i moltes sensacions diferents quan les plomes ens toquen tan suaument la cara, el cos...
 A més a més deixem que els nostres companys/es s'acostin a nosaltres i ens puguin ajudar a relaxar-nos. És tan maco...

 
https://goo.gl/photos/4YWwz3tMbrvbuyQq5 
 
FEM MATEMÀTIQUES!

Mireu com treballem els números 1, 2 i 3... i les quantitats!
Vam haver de posar la quantitat de taps de suro que les senyoretes ens deien davant del cartell amb la mateixa quantitat!
Vam estar molt atents i concentrats!


https://goo.gl/photos/Jp1bpjWka66VbAZe6 
 
TARDA: JUGUEM AL PATI!

Hi ha cops que si fa molt bon dia creiem molt bona idea poder aprofitar-ho i fer el que més ens agrada! ANAR A JUGAR AL PATI!
https://goo.gl/photos/gQt2mM6x4MpsqyXe9 

EXPERIMENTACIÓ: CARBASSA!

L'altre dia vam obrir per la meitat una carbassa gran i vam poder observar les llavors que hi havia a dins! Les vam separar amb molt de compte per poder-les sembrar a un pot de iogurt!

Aquells que teniem més curiositat, la vam arribar a tastar! 
Ens ho vam passar molt bé!
https://goo.gl/photos/qws6F8DwHzknQfNP9 

TASTEM LA LLIMONA! 

L'altre dia la mare d'en Guiu ens va portar a la llar dues bosses de llimones! Ens va agradar molt poder compartir aquesta fruita, poder-la observar i tastar! Mireu quines cares! Era molt àcida, però tot i així vam ser molt valents i ens va agradar força!

Gràcies Laura!https://goo.gl/photos/PjSJ2ibfNqPnXW7A8  


JOC DE LLANTERNES!

Què divertit!
Vam arribar tots i totes a la llar amb les nostres llanternes de casa i vam apagar tots els llums!Vam fer un recorregut per tota la llar a les fosques, només amb les llumetes de les llanternes i vam anar molt a poc a poc! Vam poder veure els llums al sostre estirats a terra, vam poder observar com la llum de la llanterna si enfocàvem cap a terra s'anava fent més petita i el que més ens va agradar va ser anar al nostre dormitori on tenim les enganxines d'estels i planetes que ens van portar els Reis d'Orient i vam poder veure que brillaven més que mai!


BENVINGUTS A LA SETMANA CULTURAL! (3 al 7 d'abril ) 

Aquesta setmana va ser una setmana molt especial on van haver diverses activitats: vam veure un espectacle de batucada, un altre de bastoners i ens van encantar la visita dels gegants i capgrossos! A més a més, vam fer jocs tradicionals on vam poder jugar amb tots els nens i nenes d'infantil, vam fer un taller de roses de Sant Jordi per regalar a la mama i al papa, vam explicar contes i llegendes tradicionals i vam fer un bon i típic esmorzar: el pa amb tomata! Sí, sí! i ens ho vam preparar nosaltres sols eh? Mireu, mireu...
cliqueu a l'enllaç!EXPERIMENTACIÓ AMB FARINA I SUCRE! 

Com ens agrada tot el que tingui a veure amb experimentar! 

Les senyoretes ens van proposar una activitat molt divertida! Vam tenir davant nostre safates plenes de sucre i de farina i vam poder jugar i experimentar una bona estona de manera ben lliure! 
Vam tocar la farina que era més espesa que no pas el sucre, vam olorar-les per saber si feien algun tipus d'olor, vam poder comprovar que si ens mullavem els dits tant l'una com l'altre es quedaven enganxades, vam jugar amb diferents estris a buidar, emplenar... Vam passar-les pel colador... i no ens vam poder estar de tastar-les! Com podeu imaginar vam quedar ben bruts però va ser una de les coses més divertides de l'activitat! Vam riure molt en veure que el nostre cabell es convertia en color blanc, les nsotres celles, el nostre nas... gairebé semblavem ninots de neu!

Mmmmm....
EL JOC DE LES ESTÀTUES!

A classe de música, l'altre dia vam fer el joc de les estàtues! sabeu com es juga?
bé, doncs vam posar música i ballavem al ritme de la música, fins que de cop... sssssshhhhhhhtt!la música parava i nosaltres havíem de parar també i quedar-nos ben quiets com estàtues!
Vam riure molt! ens ho vam passar pipa!Ens agradava tant ballar per lliure, com amb les senyoretes o els companys/es! 
https://goo.gl/photos/evZvgXHCSfSjLM1U7 

SORTIDA:busquem formes geomètriques!

Vam fer una sortida pel poble per tal de buscar les formes geomètriques que vam treballar anteriorment a l'aula: el cercle, el triangle i el quadrat!
Va ser molt divertit! En vam trovar més que les senyoretes! 
https://goo.gl/photos/hTcY1uzsUiGN2fo26 
 
TREBALLEM LES EMOCIONS!

 A la nostra escola i a la nostra llar li donem molta importància a les emocions!  Ens vam posar davant del mirall i feiem les diferents cares i expressions per tal de conèixer les diverses emocions que podem arribar a sentir: l'alegria, la tristesa, la por, la vergonya, la sorpresa...  A més a més, ens van ser de gran ajuda els nostres amics titelles que tenim al racó de les emocions a la llar! 

Mireu, mireu com ho vam treballar! 

https://goo.gl/photos/f2hXWeGpcjvQwXNs8 

SORTIDA A L'HORT!

Vam anar a l'hort per poder veure i reconèixer totes les fruites i hortalisses que han anat plantant els nostres companys/es de l'escola! Primer vam parlar a l'aula de les moltíssimes que hi ha, després les vam veure a l'ordinador: la seva mida, el seu color... i tot seguit les vam poder observar de ben a prop!
Ens vam sorprendre molt en veure el nostre amic l'espantaocells!Ens va agradar molt i no ens va fer gens de por!
Va ser molt divertit i emocionant! https://goo.gl/photos/NFCMkYpgyuQeZrbH9 
QUÈ MENJA A LLUNA? 

Un altre dia ens vam preguntar què menjava la nostra conilleta Lluna: vam dir des de macarrons, cucs fins a hortalisses i verdures! Vam anar a visitar-la a l'escola i vam poder veure què és el que menja i què és el que més li agrada! Vam poder tocar i donar-li : pinso, carrotes, col... El que més menjava era la carrota! 
Vam haver de fer molt de silenci, perquè sinó s'espantava i marxava! 
PLANTES AROMÀTIQUES!Mmmmmmm quina olor!

 Vam anar a l'escola a veure les plantes aromàtiques ( farigola, romaní...), que tenen allà els nens i nenes grans: les vam poder tocar, observar, olorar... mmmmmmmmm quina bona olor que feien!A més a més,  vam poder veure i conèixer la conilla Lluna!PINTURA DES D'UNA ALTRE PERSPECTIVA!

Estem acostumats a veure sempre la pintura com cau a sobre el full o a sobre els platets per després nosaltres xucar amb els pinzells o amb els dits... però el que no havíem vist mai és la pintura des d'una altre perspectiva!
Ens vam posar a sota de la taula on hi havia paper de folre i les senyoretes van començar a tirar pintura de toooooots els colors! Va ser molt divertit veure-ho estirats des de terra!
A més vam poder comprovar que no ens embrutíem de cap de les maneres!


  https://goo.gl/photos/mdJqvNWd6xoiAGyf9


DIJOUS LLARDER I CARNAVAL!
Que bé ens ho vam passar a l'escola el dia de dijous llarder i el divendres de Carnaval!
El dijous vam anar tota l'escola al camp de futbol a fer diversos jocs lliure, amb cèrcols, pilotes... i després de jugar una bona estona vam berenar tots junts una coca boníssima!
La setmana de Carnaval va ser ben divertida, doncs el rei TITUS ens va donar les consignes,que havíem de seguir per anar ben guapos i ben divertits!Les quals ens van llegir els nens i nenes més grans de l'escola!
Dilluns:turistes
Dimarts:anem a la platja
Dimecres:anem de festa
Dijous:esports olímpics
Divendres matí: lliure
Divendres tarda: pintors de l'autor Joan Miró
Gràcies famílies per haver-nos acompanyat a la rua de Carnaval del poble!
Mireu, mireu, varem fer goig tots junts!


https://goo.gl/photos/s2Tu1jjCieMQMSPh7

 
SORTIDA AL SÚPER DEL POBLE!
 
Quina millor manera de conèixer les fruites i verdures de l'hivern que fent una sortida al supermercat del poble de Cabanes!
Va ser molt divertit poder mirar totes i cadascuna de les fruites i verdures: el seu color, la seva forma, la seva mida... fins i tot vam poder tocar alguna i les vam poder olorar!mmmmMMMmmm...

https://goo.gl/photos/N15H7xj2KoWncwha9    


  FEM PSICOMOTRICITAT! 


Els més petits de l'escola també fem pisco i ens ho passem súper bé!
En les sessions de psicomotricitat els nens i les nenes prenem consciència del propi cos, de les relacions i les emocions, gràcies a la resposta que ens dóna l'adult. Entren en joc els sentits i les percepcions. A més del moviment i la comunicació, també es produeix un diàleg tònic entre nosaltres i les educadores, i es facilita la descoberta de l'espai, dels objectes, del temps i la socialització.Ens agrada molt treballar l'equilibri i si caiguem no hi ha problema! ens tornem a aixecar!  


Ens agrada molt també quan les senyoretes ens preparen un circuit dirigit i l'hem de seguir i superar els obstacles! Ens veiem capaços i ens agrada molt!


Un dels jocs que més ens agrada és el de tocar el tambor! Treballem i piquem ràpid i lent ! Hem de caminar molt a poc a poc o molt ràpid molt ràpid! avegades semblem tortugues i d'altres guepards! ens encanta i ens posa tant nerviosos que acabem tots rient i cridant!Tot i que també ens agrada molt el moment de joc lliure! Juguem amb pilotes de totes mides: grans, mitjanes, petites... amb els matalassos, cordes, trossets de roba, conos, caixes...

I quina millor cosa que descansar quan estem cansats i ben suats de còrrer, jugar i saltar! Ens encanta baixar persianes, escoltar música tranquil·la i relaxar-nos fent massatges o pessigolles als altres amb les nostres pròpies mans o amb les plomes màgiques de colors!!!TIPITIPITAP, TIPITIPITAP, CAU LA PLUJA SOBRE EL CAP!Com ens agraden els dies d'hivern! sobretot aquells dies que plou i ens trobem el pati ple de basses! Ens encanta posar-nos les botes d'aigua i plassssss! a saltar bassa amunt, bassa avall!


                    
                                              https://goo.gl/photos/L9KdiDvpwd5K7Ewq7

Mmmmm fruites de l'hivern!L'altre dia varem observar i experimentar fruites de l'hivern com el kiwi, la mandarina, la taronja i la pinya. Però és ben cert que experimentar, experimentar, no vam experimentar gaire! Teníem tanta gana que va ser veure la fruita i nyam! cap a la boca!
La veritat és que vam coincidir força i la fruita que menys ens va agradar va ser la pinya!
                                             https://goo.gl/photos/ZCs4SLJK8vmjyxCB7

ANEM A JUGAR A P3 I P4! Ens van convidar i no vam trigar gens en decidir dia i hora! Quan ja ho teniem enllestit va ser arribar a la llar i sense treure sabates ni res, fer el tren i marxar cap a la classe dels Gegants i Capgrossos! oohhhh quines ganes teniem de poder jugar en un altre espai i amb uns altres nens i nenes! 
Vam jugar a diferents racons: construccions, metges, disfresses,cuineta, pissarres, animals...
El millor de tot és que vam compartit tot el material i vam jugar els uns amb els altres!
                                                 https://goo.gl/photos/TeHPxUTVNtBrYDMB6
 
ENS VISITEN ELS NENS/ ES DE P3 I P4!Quina il·lusió quan vam veure entrar per la porta els nostres companys/es de l'escola! Varen venir per a convidar-nos un dia a la seva classe a jugar amb ells a racons! Evidentment vam estar molt contents i els hi vam dir que no trigariem en anar!
Ja que havien vingut vam aprofitar i els hi vam ensenyar les nsotres joguines i la nostra gran classe de joc de racons!
Vam poder jugar amb ells una petita estona!
Va ser molt emocionant veure els nostres germans i poder estar amb ells una bona estona!


                    
                 https://goo.gl/photos/4o8486nEta8JbiAw9
 
BLANCA NEU!!Després de veure el conte de la Reina de la Neu ens feia molta il·lusió veure-ho tot blanc també a la nostra classe! Cada dia esperavem al pati si nevava i no... i vam pensar...doncs si no neva farem que nevi!!!Vam experimentar amb cotó! Vam fer boletes de neu i les vam llençar en l'aire! La neu era blanca i suau! i quan queia no feia gens de soroll! Ens ho vam pasar molt i molt bé!
                                              https://goo.gl/photos/QAjtVoW55dRqcYBU6

LES TRES BESSONES I LA REINA DE LA NEU!


Com hem donat la benvinguda a l'hivern què millor cosa que veure el conte de " Les tres bessones i la reina de la neu "! Ens va agradar molt veure tooooooooooooooooot ben blanc de neu i estar asseguts a la catifa amb el nostre ordinador de classe!
                                              https://goo.gl/photos/syL1w9D47Pf9UrW26

EXPERIMENTEM AMB AIGUA CALENTA, FREDA I GEL!


Fa uns dies vam poder treballar el fred/calent amb gel, aigua freda i aigua calenta! Vam poder observar què els hi pasa als glaçons quan els hi posem dins la safata d'aigua calenta! oooh! sembla màgia! es dilueixen i es fan petits fins a desaparèixer!


Després d'aquesta activitats varem poder dir un per un quin era l'estat de l'aigua que més ens agradava! La majoria vam coincidir!!! el gel!
Ens ho vam passar molt bé i ens vam mullar de dalt a baix! 

 
FEM SERIACIONS! 


No només els nens i nenes de l'escola fan matemàtiques! nosaltres els dies que tenim llenguatge matemàtic fem moltes activitats!una d'elles són les seriacions! Ens agraden molt i posem molt d'interès a l'hora de treballar-ho!
MIREU, MIREU! 


 
TENIM VISITA!Els nens i nenes de 5è de primària ens van donar una sorpresa! Van venir a veuren's a la nostra classe i a jugar amb nosaltres!
Va ser molt divertit veure tantes cares conegudes i aquelles que no coneixiem gaire vam fer per tal de poder-les conèixer! Els grans van tenir cura de nosaltres en tot moment i nosaltres els més menuts imitàvem les seves accions i no ens volíem separar d'ells!
Va ser un gran matí!Moltes gràcies 5è!   

 
Busquem el tió!!!Vam escoltar uns sorollets que venien de fora de la llar i vam sortir aviam si potser era el nostre tió que havia arribat! I vam començar a buscar, a buscar i a buscar... pel pati de la llar, pel pati gran de l'escola... i finalment el vam trobar! sabeu on s'havia amagat? darrere la caseta de fusta que hi ha al pati dels nens i nenes grans!oooh!!!!quan el vam veure!!! que contents/ es ens vam posar! que n'era de maco!
Ràpidament li vam fer petonets i abraçades i ens el vam emportar a la classe per ensenyar-li totes les nostres coses i joguines!
El vam tapar ràpidament ja que tenia molta fred, perquè venia de la muntanya i li vam donar mooooolt de menjar i molt d'amor!  
ELS NOSTRES MESTRES CAGUEN EL TIÓ! 


Vam anar a cagar el tió a l'escola tots junts!
Des de P1 i P2 que som els més petits, fins a 6è de primària,els més grans de tota l'escola!
Va ser molt divertit també veure als i les mestres cagar el tió! 
El tió els hi varen cagar turrons de diversos sabors i neules, les quals varen repartir per a tots nosaltres a cada grup classe! Ens vam fer un bon tiberi!


Mmmmm que booo era tot! 


 
PORTEM A LA LLAR LES JOGUINES QUE ENS HAN PORTAT ELS REIS A CASA! 


Ahir les senyoretes ens varen dir que avui podíem portar a la llar una joguina que ens haguèssin portat els Reis a casa i així ho hem fet! 
Ha estat molt divertit i hem compartit moltíssim entre nosaltres, doncs hi havia una gran varietat de joguines: des de cotxes i tractors fins a nines i ninots i instruments musicals!
Hem estat una bona estona jugant a la catifa!
Mireu, mireu...   ELS REIS ENS HAN DEIXAT REGALS A LA LLAR!


Benvolguts papes, mames i famílies! 


Estem suuuuuuuuper contents/es! 
En arribar de les vacances de Nadal hem vist que els Reis d'Orient han passat també per la nostra llar i s'han menjat els turrons que els hi vam deixar i la llet! i a més a més, ens han deixat un munt de regals!!!
Ens han portat una tenda amb boles de diferents colors, un peull de peus per a treballar l'equilibri i la psicomotricitat fina, unes enganxines florescents per al dormitori per a què no ens faci gens de por la foscor a l'hora de fer la migdiada i una altre tenda que fa llums que ens encanta, per a estirar-nos a dins i relaxar-nos tot veient les llums i les ombres que fa!  També trencaclosques en forma de cubs i cotxes petits de diferents colors!  


Que bé ens ho hem passat obrint regals!!! 


DINAR DE NADAL I ESTONETES MÀGIQUES!


A la llar hem gaudit molt dels dies de Nadal! hem cantat cançons nadalenques, hem cuidat al nostre tió des de que va arribar, hem pintat estels i hem fet campanetes de Nadal per tal de decorar la nostra classe... i hem muntat tots junts el nostre arbre de Nadal, el que va ser molt divertit!


Han estat uns dies màgics  i molt especials per a tots nosaltres i per això ho volem compartir amb tots vosaltres!


A  l'enllaç també podreu veure que a l'escola es va fer un dinar de Nadal ben especial i bo! Vam fer un gran pica- pica, vam menjar canelons boníssims i de postres, vam menjar turró de xocolata i tortell!Mmmmm...    
 HEM CELEBRAT ANIVERSARIS A LA LLAR!


Aquests dies hem celebrat dos aniversaris! L'aniversari d'en Guiu i l'aniversari de l'Eduard Hilari! I és que cada dia aquests nens i nenes es fan més gran!ells han fet 3 anyets ja! 


PER MOLTS ANYS!!!
 
A la llar ens ho hem passat molt bé cantant cançons d'aniversari feliç, fent petons i abraçades als nostres companys i menjant coca i pastís de xocolata per a celebrar-ho com cal!


Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres!!!  

QUINA SORPRESA! OOOOH! REGALS!


L'altre dia vam fer una activitat molt divertida per treballar les emocions!
Vam treballar les emocions: alegria, tristesa i sorpresa.
Vam descobrir deu regalets embolicats amb paper de regal, els quals vam anar obrint i oooohhhhhh! no hi havia res a dins!Feiem cara de sorpresos i després de tristos! doncs no hi havia res a cap regal!


Excepte a l'últim regalet que el vam obrir entre tots i sorpresa!!! era una caixeta en forma de cor molt maca plena de confeti de diferents colors i formes i globus per a tots de tots els colors!uaaaaaaaaaaaaauuuuu! Vam estar després jugant una bona estona amb els globus i el confeti!
 
JOC DE LES ABRAÇADES!


A la classe de P1 i P2 els nens i nenes hem jugat a fer-nos abraçades i ens hem sentit molt i molt bé! Hi havia que li agradava més abraçar als altres que no que li fèssin abraçades, d'altres que preferien no fer abraçades però sentir-se abraçats, d'altres en canvi, que els hi agradava tant abraçar com sentir-se abraçats i d'altres però,no els hi agradava gaire això de fer abraçades! Ha estat una activitat molt maca i ens ha servit per conèixe'ns tots una miqueta més!

RACONETS D'AULA!


Benvolgudes famílies, us volem mostrar alguns dels nostres raconets que hem fet a classe, com són per exemple: el racó de les emocions i el racó dels colors de la Tardor ( groc, taronja, vermell i marró ).On cada setmana canviem de color i portem des de casa joguines del color que estem treballant i fem activitats diverses sobre aquest color en concret! La setmana pasada vam treballar el color groc i ara, per ara, estem treballant el color taronja!


El racó de les emocions ens encanta! Això de fer i imitar les cares dels nostres estimats titelles davant del mirall és algu que ens agrada moltíssim! I no en parlem d'enganxar i ensenyar les fotos que portem de casa als nostres companys i mestres! Ens sentim tan especials explicant les diverses cares que fem a les fotos i el perquè d'elles...


Mireu a l'enllaç!

ESTIRA-LI LA CUA A L'ESQUIROL!


L'altre dia a l'aula de psicomotricitat ens ho vam passar d'allò més bé fent el joc de l'esquirol! L'esquirol Marc la va voler parar i va aconseguir moltes i moltes cues!Que bé ens ho vam passar!vam còrrer i riure molt! US PRESENTEM LA MASCOTA DE L'AULA DELS " TIMBALERS " !


Com ja sabeu, durant aquests dos mesos de tardor hem anat portant elements naturals que hem trobat pel bosc: pinyes, fulles seques, aglans, castanyes... però a què no sabeu què vam trobar?
Doncs, vam trobar un cargolet molt maco i petitó, el qual vam decidir acollir a la nostra classe per tal de poder-lo cuidar.
I així ho hem fet!
Li cantem la cançó de "Bon dia" cada matí, li donem fulletes d'enciam perquè es posi més maco encara i més gran, li rentem cada dia la seva " caseta "... i clar! només ens faltava un nom! El qual, vam triar després d'haver pensat una llaaaaaaaaaaaarga estona : Cargol "Senyor Poruc ". 
Estem ben contents i emocionats! 


VISITA ÀVIA CONTACONTES!


Aquest mes de novembre hem tingut la visita a tota l'escola d'àvies contacontes que amb tot el seu amor, afecte i dolçor ens han explicat uns contes molt i molt bonics i especials!


Mireu a la classe dels " Timbalers " com ens ha agradat aquesta visita i que atents vam estar! 
FEM PANELLETS AMB ELS PAPES!


El dijous 27 d'octubre, un dia abans de la Castanyada vam convidar als pares a fer panellets amb tots nosaltres!
Vam explicar als infants que faríem un taller de panellets i que ens ajudarien tant ells com els pares! Es van posar molt contents i es veia que tenien moltes ganes de realitzar el taller!
Vam tocar, olorar, tastar i expermientar amb tots i cadascun dels ingredients! Vam fer panellets de coco, de cacau i d'ametlles! Mmm ... que bons!
També vam poder treballar alguns hàbits de neteja molt importants (rentar-se les mans, posar-se la bata, netejar la taula amb una balleta ... ).
Va ser una taller molt divertit i entretingut, en el qual van poder experimentar a través dels sentits, reconèixer diferents aliments i els seus sabors i fins i tot, apropar-se una miqueta més a la cultura popular de Catalunya. Tot i compartint amb els seus estimats aquesta magnífica aventura!


Des de la llar, agraïr a tots els pares i mares que van voler compartir tant amb nosaltres com amb els seus fills/ es aquesta gran i inoblidable experiència!
JA HA ARRIBAT LA TARDOR


Durant aquest mes d'octubre, els més petits de la llar d'infants hem realitzat moltes activitats relacionades amb aquesta estació. Concretament, hem treballat a través de la pròpia vivència i dels sentits.

Tenim un arbre del temps enganxat en la nostra finestra de la classe, el qual utilitzarem per decorar i fer entendre als infants el transcurs de les quatre estacions. Ara per ara és l'arbre de la Tardor!


Amb pintura hem estampat les mans amb els colors de la tardor: groc, marró,taronja i vermell, per tal de que les nostres empremtes simulin les fulles dels arbres!!!


Hem observat, tocat, experimentat i tastat algunes de les fruites de la Tardor, com ara: els raïms ( que hi ha de dos colors diferents! ), les magranes, els caquis i les mandarines! ens hem empastifat i hem gaudit moltíssim! mmm... que bo era tot!


Amb la col·laboració dels nostres pares hem aconseguit un bonic racó de tardor ple de material trobat al bosc o de fruits típics, que hem pogut manipular i explorar moltíssim a l'aula: troncs, branques, pinyes, castanyes, magranes, moniatos, mandarines, carabasses, nous, fulles... el qual ha servit per decorar l'entrada de la llar, cosa que fa que els nenes i nenes ens sentin més agust!


Hem cantat també les cançons de la tardor, com per exemple:


 “ M'agrada la tardor ”, “ Sóc un bolet molt petitó ”, “ Cargol treu banya”, “ Plim, plim, plim, plim, salta l'esquirol ” i com no podia faltar “ La Castanyera”! 

acompanyant-les de suport físic, fent gestos, ballant...

Una de les altres activitats relacionades amb l'estació ha estat relaxar-nos escoltant el soroll de la pluja. És molt divertit escoltar i veure com cauen les gotes a terra!

Mireu, mireu... amb aquestes fotos us podreu fer una idea! També podeu veure com hem jugat a joc simbòlic i hem pintat amb diferents estris i pintures!

https://goo.gl/photos/XAPZNzNpQPWUbcLG6


Vam fer una activitat molt divertida, ja que, vam pintar amb pintura marró el paper de diari i vam fer boletes per després enganxar-les a dins de la castanya dibuixada.També vam enganxar trossets petits de paper de seda de color taronja. Mireu, mireu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada