CICLE INICIAL

FEM OMBRES XINESQUES 

Els nens i nenes de 1r hem preparat una petita història per representar-la a la pissarra digital amb ombres.S'han engrescat molt practicant!!

Us deixem algunes fotos.
 

 

SETMANA BOJA DE CARNESTOLTES

Hem passat una setmana ben boja celebrant el carnestoltes i portant cada dia el que ens ha manat el Rei Titus amb les seves consignes. Mireu què guapos i guapes que estàvem tots disfressats!:

EL DILLUNS, DE TURISTES


EL DIMARTS, PREPARATS PER ANAR A LA PLATJA


EL DIMECRES, ANÀVEM A UNA FESTA BEN ELEGANTEL DIJOUS, ANÀVEM ALS JOCS OLÍMPICSI EL DIVENDRES, DISFRESSES LLIURES!!! AVUI SÍ QUE ENS HI HEM LLUIT!!!!!
I PER ACABAR HEM FET UNA PASSAREL·LA A LA CLASSE AMB LES SEVES PRESENTACIONS I UN PÚBLIC BEN ANIMAT!!!
 


***********************************************************


EXPLIQUEM CONTES
Expliquem contes en veu alta preparats a casa!

SEGON TRIMESTRE
NIL: 20 DE MARÇ
Avui en Nil ens ha explicat una història d'una gallina que ens ha ensenyat que si algú ens demana ajuda i no l'ajudem, després no ens podem queixar si no ens vol fer cap favor! Ha estat molt entretinguda i ...al final, ens ha donat una sorpresa a cadascú de nosaltres!! Gràcies, Nil!

ENZO: 13 DE MARÇ
Avui l'Enzo ens ha portat el conte d'una pel·lícula que a alguns de nosaltres ens agrada molt: Star Wars! Gràcies per explicar-nos les aventures de tots els seus personatges, Enzo!
 


ANASS: 6 DE MARÇ
Avui l'Anass ens ha explicat una petita història d'un eriçó i els seus amics del bosc quan...descobreixen que hi ha un incendi!! Ens ha agradat molt ja que ens encanten els animals. Gràcies, Anass!


JOSEP: 20 DE FEBRER
Avui en Josep ens ha explicat el conte del "taller sorollós". Ens ha agradat molt escoltar aquest conte i els diferents sorolls que fan totes les màquines que utilitzen al taller. Gràcies, Josep!
  

LAIA: 13 DE FEBRER.
Avui la Laia ens ha llegit un conte d'una nena que es diu Carla i tot el que fa abans d'anar a dormir...a més, ha estat un conte molt especial, ja que l'hem pogut olorar! Gràcies, Laia!


UNAI: 30 DE GENER.
Avui l'Unai ens ha explicat un conte sobre un nen que al principi tenia por i es pensava que era un covard, però poc a poc ha après a ser més valent. Gràcies Unai!

BIEL: 23 DE GENER.


PRIMER TRIMESTRE
ALANAALBA
BALDIRIDIEGO


JOAN
MARTINAPAU

MANDAMOS UNA CARTA A LA JUANI
Los alumnos de segundo hemos mandado una carta a nuestra profesora de castellano que se fue a Olot y la ehcamos mucho de menos! Te queremos, Juani, y esperamos que nos contestes!!!!
ELS REIS MAGS PASSEN PER CICLE INICIAL!
tornant de vacances de NADAL, ens hem trobat un munt de regals per l'escola i...també n'hi havia a cicle inicial! mireu, mireu quins jocs més divertits ens han deixat!

TU SÍ QUE VALS

El dia 20 de desembre vam celebrar la primera edició de Tu sí que vals on els nens i nenes de cicle inicial van poder mostrar les seves habilitats en l'àmbit que preferien. Com a públic entregat vam poder comptar amb els nens i nenes d'Educació infantil!! Enhorabona a tots els participants, ho vau fer genial!! 


 
 


  
 
 

***************************************************************
EL CONTE DE LA MULASSA

El dia 2 de desembre, la Nadina, la mare d'en Baldiri, va venir a explicar-nos a l'aula el conte de la Mulassa de Mollet de Peralada. Va necessitar alguns ajudants per representar-la i vam estar encantats. Al final ens va deixar un conte dedicat per la nostra aula. 
Moltes gràcies!
 ****************************************************************

L'ARC DE SANT MARTÍ

Després de la pluja, hem vist que sortia l'Arc de Sant Martí i hem aprofitat per anar-lo a veure ja que es podien apreciar molt bé tots els colors. Després a la classe hem investigat com es crea i per què el veiem.1r:MESUREM AMB MANS I PEUS


ENS VISITA L'AVI D'EN JOSEP

Els nens i nens de cicle inicial, durant aquest trimestre estem treballant el nostre poble. 
Vàrem demanar a l'avi d'en Josep si ens podria explicar coses sobre Cabanes. 
Primer li vàrem fer preguntes i seguidament ell ens va explicar moltes coses i ensenyar fotos.
Va ser molt divertit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada